La Brăila: Majoratul Conferinței ”Medicina de Familie- Prima Linie în Asistența Medicală”

Acum 18 ani pe malul Dunării, la Brăila lua naștere Conferința ”Medicina de Familie- Prima Linie în Asistența Medicală”, după care an de an am crescut alături de dumneavoastră, colegii medici de familie.

Am început cu un format de conferință regională, dar odată cu trecerea timpului am dus soluțiile la provocările cotidiene ale practicii de medicină de familie la nivel național. Așadar la cea de a XVIII- a ediție a întâlnirilor centrate pe nevoile dumneavoastră reale vom duce contribuția la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei şi colectivităţii mai departe.

În perioada 05 – 07 octombrie 2023, va așteptăm la Teatrul “Maria Filotti” din Brăila la ediția a XVIII-a a Conferinței “Medicina de Familie – Prima Linie a Asistenței Medicale”!

După cum v-ați obișnuit provocările din centrul discuțiilor orientate către soluții, fac parte din sfera pneumologiei, cardiologiei, geriatriei, pediatriei, dar și din cea a provocărilor ”diverse” și sunt alese în conformitate cu ceea ce ați solicitat dumneavoastră, practicienii.

Înscrieți-vă la ediția majorat a Conferinței ”Medicina de Familie- Prima Linie în Asistența Medicală” până la data de 01.08.2023 pentru a achita taxa redusă în valoare de 400 lei (membrii SNMF) sau de 440 lei (medicii rezidenți și cei care nu sunt membri SNMF).

Pentru detalii accesați link-ul https://medicidefamiliebraila.ro/ sau discutați cu Andrei Lipeț: 0756.055.501, andrei.lipet@houston.ro.

RevMedFam Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.